Előző 740. Európa bajnokság Következő

Magyarország
  0:0  
(0:0)
Lengyelország

Időpont: 2000.03.29. Helyszín: Debrecen, Oláh Gábor utcai stadion Térkép
Vezette: Arsics, jugoszláv Nézőszám: 7000
Felállás
 
További információk
 


Szövetségi kapitány: Bicskei Bertalan 

Góllövők:

Cserék: Tököli Attila  -> Sándor Tamás  /46 , Swierczewski -> Iwan /46 , Zdebel -> Rzasa /60 , Reiss -> Bizaczki /60 , Bak -> Zielinski /62 , Krzynowek -> Kaluzny /77 , Lisztes Krisztián  -> Kenesei Krisztián  /79 , Lendvai Miklós  -> Vincze Ottó  /88

Kiállítások: nem volt kiállítás
Kommentár:

Lengyel csapat eddig tizenkét alkalommal volt a vendégünk és minden alkalommal legyőztük őket. Legutóbb 1987-ben jártak Magyarországon. Akkor gólzáporos szép győzelmet arattunk, 5-3-ra nyertünk és a közönség az eredményen kívül a nagyszerű játéknak is örülhetett.


Most nem potyogtak a gólok és a játék sem volt nagyszerű, de még jó sem. Az egész találkozón nagyon halvány teljesítményt nyújtott a magyar válogatott. Az eredményt látva lehet gondolni, hogy az ellenfél sem remekelt. Bár tulajdonképpen végig fölényben játszottak, hiszen nekünk még valamire való lövésünk sem volt, a kapunkba mégsem tudtak betalálni. Vagy a csatáraik ügyetlenkedtek, vagy a magyar csapat legjobbja Király, mutatott be  remek védéseket.


Ahogy egy-egy gyengébb színvonalú mérkőzés után szokták mondani: "A mérkőzés küzdőjelleg domborodott ki." Ez már a harmadik találkozó volt, amelyiken nem tudtunk gólt elérni. 
 
Előzmények
Válassz a listából