Előző 751. Válogatott találkozó Következő

Magyarország
  0:0  
(0:0)
Finnország

Időpont: 2001.04.25. Helyszín: Budapest, Üllői út Térkép
Vezette: Melnicsuk, ukrán Nézőszám: 5000
Felállás
 
További információk
 


Szövetségi kapitány: Bicskei Bertalan 

Góllövők:

Cserék: Király Gábor  -> Babos Gábor  /46 , Illés Béla  -> Lisztes Krisztián  /46 , Lendvai Miklós  -> Dombi Tibor  /55 , Pasanen -> Ylönen /61 , Karjalainen -> Koppinen /66 , Nurmela -> Helin /75 , Forssell -> Roiha /75 , Kolkka -> J. Niemi /83 , Johansson -> Nuorela /88

Kiállítások: nem volt kiállítás
Kommentár:

A finnek ellen legutóbb négy éve játszottunk két világbajnoki selejtezőt. Akkor itthon győzelmet arattunk, idegenben pedig döntetlent játszottunk. Most barátságos mérkőzésen fogadtuk őket.


A találkozó változatos küzdelmet hozott. Az iram nem volt "megerőltető", de meglehetősen sok helyzet alakult ki hol az egyik, hol a másik oldalon. Nem mondhatni, hogy bármelyik együttes fölénybe került és az igazán szép játék valamint a komoly veszélyt rejtő helyzetek is hiányoztak.
A második félidő sem hozott több izgalmat, mint az első. Továbbra is kiegyenlített "semmittevés" folyt a pályán. Most is voltak akciók és most sem jelentettek semmi veszélyt. A mérkőzés békés döntetlennel zárult.


Szomorúan kellett megállapítanunk, hogy nem érezni a győzni akarás leghalványabb szikráját sem válogatottunk játékában. Csendes unottság, visszafogott ötlettelen játék.
Ez már a negyedik döntetlennel zárult találkozója volt a válogatottnak olyan csapatok ellen, mint Bosznia-Hercegovina, Jordánia, Litvánia és most Finnország. A két utóbbi ellen hazai pályán... 
 
Előzmények
Válassz a listából