Előző 735. Válogatott találkozó Következő

Magyarország
  1:1  
(1:0)
Moldova

Időpont: 1999.08.18. Helyszín: Budapest, Üllői út Térkép
Vezette: Sowa, osztrák Nézőszám: 5000
Felállás
 
További információk
 


Szövetségi kapitány: Bicskei Bertalan 

Góllövők: Sebők Vilmos /39 , Clescenco/66

Cserék: Horváth Ferenc  -> Sowunmi, Thomas  /46 , Dinov -> Romanenco /46 , Stratulat -> Osipenco /58 , Vincze Ottó  -> Kovács Béla  /67 , Szekeres Tamás  -> Füzi Ákos, dr.  /83 , Oprea -> Balovs /85 , Siskin -> Lupesco /90

Kiállítások: nem volt kiállítás
Kommentár:

Moldova válogatottja előszőr látogatott el a magyar fővárosba, hogy összemérje tudását a mi csapatunkéval. Egyben ez volt a két csapat legelső találkozása is. Reméltük mindenképpen mi kerülünk ki győztesen az összehasonlításból.
A mérkőzés előtti napon a kapitány úgy döntött annyit változtat a csapat szerkezetén, hogy klasszikus centerjátékot játszhassunk.


Az első félidőben végig támadtunk és többször is sikerült betörni a vendégek védőfala mögé. A kialakuló helyzetekből azonban csak egyet sikerült értékesíteni. Ekkor a támadást kísérő, a második hullámban érkező Sebők , a hátra gurított labdát hét méterről vágta a kapuba. Ezt megelőzően a harmincnyolcadik percben Dombi  tört be a 16-oson belülre és gyanús körülmények között esett el, de a játékvezető nem ítélt büntetőt. Mindenesetre legalább a szünetet a vezetés birtokában tölthettük.
A második játékrészben már kevesebbet támadtunk, sőt az egész csapat teljesítménye vissza esett. Ezt még a vendégek is észre vették, mi több ki is használták és vezettek néhány veszélyes akciót. Az egyik ilyen végén sikerült kiegyenlíteniük. Ez azonban nem sarkallta nagyobb erőbedobásra a mieinket.


Meglepő, bosszantó és elszomorító döntetlen a szerényebb képességű, de legalább lelkes ellenféllel szemben. 
 
Előzmények
Válassz a listából