Előző 734. Európa-bajnoki selejtező, 7. csoport (XI. Európa-bajnokság - Belgium és Hollandia) Következő

Magyarország
  0:1  
(0:0)
Szlovákia

Időpont: 1999.06.09. Helyszín: ismeretlen
Vezette: Diaz Vega, spanyol Nézőszám: 18000
Felállás
 
További információk
 


Szövetségi kapitány: Bicskei Bertalan 

Góllövők: Fabus/53

Cserék: Egressy Gábor  -> Dombi Tibor  /60 , Halmai Gábor  -> Pisont István  /73 , Sebők József  -> Preisinger Sándor  /78 , Zvara -> Dzúrik /82

Kiállítások: nem volt kiállítás
Kommentár:

Szlovákiában egy döntetlent sikerült elérnünk. Talán itthon lehet győznünk is.


A vendégek úgy kezdtek, hogy mindenáron megakadályozzák a gólszerzésünket és semmit sem fognak kockáztatni. Az első pillanattól kezdve betömörültek a kapujuk elé és megpróbálták feltartóztatni a magyar támadásokat. Ebben a szándékukban sikerrel is jártak.
A pálya minden lehetséges részén vezetett akciókat a magyar csapat, a védőfalon is gyakran sikerült áttörni, de az így kialakult helyzetek kihasználatlanok maradtak. Talán ha csak a labdát próbálják meg átjuttatni a védőfalon egy-egy távoli lövéssel, akkor sikerült volna bevenni a vendégek kapuját. Ilyen próbálkozásra azonban nem került sor.
Ami még kellemetlenebb, hogy a szlovákoknak alig volt támadásuk, az egyikből mégis gólt értek el, a kitámadó magyar csapat ellen. A sok kihagyott helyzett után túlzottan a támadásra koncentráló csapatot most is az ilyenkor megszokott gyors ellenakcióból kapott gól "büntette".


Nagyon kínos vereség. Helyzet kihasználás, góllövő csatár, stb... 
 
Előzmények
Válassz a listából