Előző 729. Válogatott találkozó Következő

Magyarország
  1:1  
(0:1)
Bosznia-Hercegovina

Időpont: 1999.03.10. Helyszín: Budapest, Üllői út Térkép
Vezette: Ingvarsson, svéd Nézőszám: 8000
Felállás
 
További információk
 


Szövetségi kapitány: Bicskei Bertalan 

Góllövők: Kodro/39 , Illés Béla /65

Cserék: Turkovics -> Szabics /46 , Kodro -> Muratovics /46 , Dárdai Pál  -> Pisont István  /46 , Egressy Gábor  -> Tóth Norbert  /51 , Szmijanics -> Mulalics /55 , Fehér Miklós  -> Dombi Tibor  /57 , Mujcsin -> Jolovics /72 , Sztipánovics Barnabás  -> Kovács Zoltán  /85 , Topics -> Andics /85

Kiállítások: nem volt kiállítás
Kommentár:

Az utóbbi években rendszeresen kerültünk össze olyan válogatottakkal, akikkel addig nem találkoztunk, nem találkozhattunk. Most is egy ilyen mérkőzésre került sor, az európa-bajnoki selejtezők folytatása előtt. Az előző évet jó játékkal zárta a magyar csapat az ellenfelet figyelembe véve reméltük, hogy ezt az évet jól fogja kezdeni.


A reményeink nem váltak valóra. Pedig az első félidőben sokkal több helyzetünk alakult ki. De az elképzelés nélkül erőltetett beívelgetések, a jobban fejelő vendégvédőkkel szemben nem hozhattak eredményt. Sőt, a kevés bosnyák támadás egyike után hatalmas kavarodás alakult ki a mi kapunk előtt és végül sikerült a hálónkba kotorni a labdát.
A második játékrészben semmi változás nem volt az elsőhőz képest. Talán a bosnyák csapat, a cserék következtében egy árnyalattal kevesebbet mutatott, de mi továbbra is csak a magas beíveléseket erőltettük. Viszont egy csere legalább meghozta számúnkra a gólszerzést. Hiszen a 16-osra betörő Dombi  buktatásáért ítélt a játékvezető 11-est és így sikerült egyenlítenünk.


Keserves döntetlen volt ez játékosoknak és nézőknek egyaránt. Rendkívül gyenge, nagyon kevés mozgásos mérkőzést láthattunk. A jó játék elmaradt, a helyzetkihasználás rosszabb már nem is lehetett volna és futni is csak annyit futottak játékosaink, amennyit mindenképpen kellett. A vendégek pedig nagyon határozottan, mondhatni erőszakosan és keményen játszottak. A mieink ebben és nem a labdarúgásban akarták túlszárnyalni őket. 
 
Előzmények
Válassz a listából