Előző 722. LG Cup '98 torna, döntő Következő

Magyarország
  0:0  
(0:0)
Macedónia

Időpont: 1998.04.22. Helyszín: ismeretlen
Vezette: Aszgari, iráni Nézőszám: 20000
Felállás
 
További információk
 


Szövetségi kapitány: Bicskei Bertalan 

Góllövők: Illés Béla /1 , Hrisztov/1 , Mátyus János /1 , Sztojanovszki/1 , Váczi Zoltán /2 , Szakiri/2 , Korsós Attila /3 , Szainovszki/3 , Vincze Ottó /4

Cserék: Fehér Csaba  -> Pető Tamás  /32 , Horváth Ferenc  -> Sebők József  /59 , Gosev -> Szainovszki /63 , Szilveszter Ferenc  -> Vincze Ottó  /80 , Lisztes Krisztián  -> Váczi Zoltán  /80 , Tóth Norbert  -> Korsós Attila  /85 , Lazarevszki -> Vasevszki /85 , Dzsuszelov -> Sztojanovszki /86

Kiállítások: nem volt kiállítás
Kommentár:

Érdekes, hogy Teheránba kellett utazni azért, hogy a két válogatott előszőr találkozzon egymással. Mindenesetre nem rossz, hogy egy torna döntőjében jött el ez az első alkalom.


Az első félidő szinte eseménytelenül telt. Ebben azért kicsit jobbak voltunk, de csak annyiban, hogy többet bírtokoltuk a labdát mint a vendégek.
A második félidő közepe táján már helyzetünk is akadt és szemmel láthatóvá vált, hogy játékosaink technikailag képzettebbek ellenfelünknél, de egy felső kapufánál többre nem futotta.
Kilencven percen keresztül bírkózott egymással a két csapat. Azután a döntés a 11-esekre maradt.


Ez a mérkőzés is jó alkalom volt a válogatott erejének, összetételének próbálgatására. Bíztató volt, hogy a büntetőkre is erős maradt a csapat, elsősorban idegileg és 4-2 arányban jobban rúgta a büntetőket. 
 
Előzmények
Válassz a listából