Előző 715. Válogatott találkozó Következő

Lengyelország
  1:0  
(0:0)
Magyarország

Időpont: 1997.09.06. Helyszín: Varsó, Legia-stadion Térkép
Vezette: Krula, cseh Nézőszám: 15000
Felállás
 
További információk
 


Szövetségi kapitány: Csank János 

Góllövők: Ratajczyk/59

Cserék: Kuskowiak -> Debinski /13 , Klak -> Samotulski /46 , Lapinski -> Zielinski /46 , Ledwon -> Cynkowiak /46 , Michalski -> Waldoch /46 , Sebők Vilmos  -> Dragóner Attila  /46 , Kovács Zoltán  -> Klausz László  /46 , Keresztúri András  -> Szlezák Zoltán  /56 , Lipcsei Péter  -> Farkasházy László  /65 , Ratajczyk -> Bukalsky /68 , Majak -> Sokolowski /72 , Dombi Tibor  -> Egressy Gábor  /76 , Nyilas Elek  -> Nagy Norbert  /87

Kiállítások: nem volt kiállítás
Kommentár:

Nem világbajnoki selejtező mérkőzés, viszont a két "tétmeccs" közötti lazításnak sem tekinthettük. A legutóbbi két alkalmmal amikor a lengyel válogatottal találkoztunk vereséget szenvedtünk. Mindkét alkalommal mi utaztunk és 3-2 arányban maradtunk alul.


Mindkét csapat felkészülésnek, vagy inkább levezetésnek tekintette a mérkőzést. Csendes, nem túl izgalmas találkozót vívott a két együttes. A legtöbb változatosságot a cserék hozták. A második félidőre hat új játékos lépett pályára és a továbbiakban még hat cserét hajtottak végre a kapitányok.
A hazai csapat irányított a mérkőzésen. Erőteljesen és gyorsan játszottak, de azzal az egy góllal, amit elértek tökéletesen elégedettek voltak. Mi persze nem, de az eredmény megváltoztatására még esélyünk sem nagyon volt.


Küzdött a válogatottunk és bíztunk abban, hogy ez a játék Azerbajdzsán ellen elég lesz. 
 
Előzmények
Válassz a listából