Előző 705. Barátságos mérközés Következő

Magyarország
  3:1  
(2:0)
Arab Emírségek

Időpont: 1996.08.14. Helyszín: Siófok, Bányász stadion Térkép
Vezette: Schüttengruber, osztrák Nézőszám: 6000
Felállás
 
További információk
 


Szövetségi kapitány: Csank János 

Góllövők: Klausz László /12 , Urbán Flórián /35 , Orosz Ferenc /64 , Bekhit Szaid/88

Cserék: Hajdu Attila  -> Sáfár Szabolcs  /46 , Sebők Vilmos  -> Dombi Tibor  /46 , Plókai Attila  -> Egressy Gábor  /46 , Oszajd Hamdun -> Iszamail Rasid /46 , Ali Hasszan -> Mohamed Ali /46 , Abdulrazak -> Bekhit Szaid /46 , Orosz Ferenc  -> Horváth Ferenc  /73 , Klausz László  -> Dragóner Attila  /79 , Sándor Tamás  -> Madar Csaba  /81 , Halmai Gábor  -> Hahn Árpád  /81

Kiállítások: nem volt kiállítás
Kommentár:

Az emírségek csapatával már találkoztunk egyszer. Akkor három góllal voltunk jobbak náluk. Most is azt várta mindenki, hogy végre vége szakad a vereségek sorozatának.


Most igazolódtak a várakozások. Győzelmünk nem volt kérdéses és nem is forgott veszélyben. A vendégek nem tudták komoly erőkifejtésre kényszeríteni válogatottunkat. Ennek megfelelően nyugodtan lehetett próbálgatni a csapatokat. Meg is tették, hiszen a szünetben hat cserét is végrehajtott a két kapitány. A magyar oldalon a második játékrészben még négy újabb csere következett.


Végre győzelem! Igaz az ellenfél nem tartozott a fajsúlyos, nagy tudású csapatok közé. A magyar foci helyzetében azonban minden győzelmet - így ezt is - nagyon meg kellett becsülni. 
 
Előzmények
Válassz a listából