Előző 694. Európa-bajnoki selejtező, 3. csoport (X. Európa-bajnokság - Anglia) Következő

Magyarország
  2:2  
(0:0)
Svájc

Időpont: 1995.03.29. Helyszín: Budapest, Népstadion Térkép
Vezette: Wieser, osztrák Nézőszám: 13000
Felállás
 
További információk
 


Szövetségi kapitány: Mészöly Kálmán 

Góllövők: Kiprich József /50 , Illés Béla /72 , Subiat/73 , Subiat/85

Cserék: Bickel -> Grassi /64 , Kiprich József  -> Márton Gábor  /71 , Vincze István  -> Klausz László  /78 , Subiat -> Henchoz /90

Kiállítások: nem volt kiállítás
Kommentár:

Legutóbb egy éve Magyarországon a "helvétek" nyertek. Az nem tét mérkőzés volt, ez az és mindenképpen meg kellett szerezni a győzelmet.


Látszott, hogy feladatának tudatában van a magyar csapat. Az egész első félidőben lényegesen jobbak voltunk ellenfelünknél és gólhelyzetek sokaságát alakítottuk ki. Hiába volt azonban az erőfölény nem sikerült azt gólra váltanunk.
A második játékrész elején végre fellélegezhettünk, hiszen megszereztük a vezetést. A félidő közepe után már kétgólos volt az előnyűnk és úgy tünt semmi nem veszélyezteti a biztos győzelmet. A mérkőzés hajrájára túlzottan is megnyugodott a válogatott. Lankadt a figyelem, csökkent a lendület, elfogyot az energia? Az is lehet, hogy mind ez együtt. A tény, hogy a svájciaknak gyenge teljesítményük mellett is sikerült egyenlíteniük és a "potyagól" is ugyanannyit ér mint bármelyik másik.


Ismét két gólos vezetés után "sikerült" döntetlenre "hozni" a mérkőzést. Talán már meg sem lepődtünk azon, hogy ismét a hajrában buktunk el. 
 
Előzmények
Válassz a listából