Előző 692. Válogatott találkozó Következő

Mexikó
  5:1  
(3:1)
Magyarország

Időpont: 1994.12.14. Helyszín: Mexikóváros, Azték-stadion
Vezette: Sabillon, hondurasi Nézőszám: 55000
Felállás
 
További információk
 


Szövetségi kapitány: Mészöly Kálmán 

Góllövők: Klausz László /2 , Hermosillo/21 , Hermosillo/37 , C. Suárez/43 , R. Ramírez/60 , Galindo/71

Cserék: Kovács Kálmán  -> Hamar István  /46 , Hajdu Attila  -> Brockhauser István  /54 , Véber György  -> Illés Béla  /63 , Campos -> Navarro /63 , Garcia Aspe -> Galindo /65 , Váczi Dénes  -> Mracskó Mihály  /71 , Gutiérrez -> Vidrio /75 , Alves Zague -> Salvador /75 , Duró József  -> Sándor Tamás  /84

Kiállítások: nem volt kiállítás
Kommentár:

Mexikóban kétszer jártunk és mind a kétszer vereséggel kellett haza utaznunk. Sőt a kapott gólokra egyetlen egyel sem tudtunk válaszolni. Fel is vetődött, hogy szükség van-e erre a találkozóra. Sokak szerínt jobb lenne olyan válogatottat választani amelyikkel a siker reményében vehetjük fel a küzdelmet.


A csapatunk akarásával nem volt semmi baj. Nagyon igyekezett mindenki és a második percben megszereztük a vezetést. A mérkőzés végén azonban szomorúan kellett megállapítanunk, hogy hiába volt a lelkesedés, az elszántság ez csak arra volt elég, hogy a találkozó elején közel húsz percen keresztül vezessünk.


Annyi gólt kaptunk, mint a két előző kint tartózkodásunkkor összesen. Az egyetlen eredmény, hogy most már legalább egy gólt rúgtunk Mexikóban is. 
 
Előzmények
Válassz a listából