Előző 867. Barátságos mérközés Következő

Magyarország
  1:1  
(1:0)
Bulgária

Időpont: 2012.02.29. Helyszín: Győr, ETO Park Térkép
Vezette: Jonas Eriksson Nézőszám: 15000
Felállás
 
További információk
 


Szövetségi kapitány: Egervári Sándor 

Góllövők: Szalai Ádám /42 , Valeri Bozsinov/87

Cserék: Manolev Stanislav -> Milanov Georgi /46 , Zlatinski Hristo -> Tonev Aleksandar /46 , Hajnal Tamás  -> Koman, Vladimir  /46 , Buzsáky Ákos  -> Elek Ákos  /46 , Szabics Imre  -> Németh Krisztián  /46 , Mihaylov Nikolay -> Kolev Stoyan /62 , Zanev Petar -> Minev Veselin /62 , Gargorov Emil -> Bojinov Valeri /62 , Szalai Ádám  -> Priskin Tamás  /63 , Dzsudzsák Balázs  -> Laczkó Zsolt  /81 , Bogdán Ádám  -> Király Gábor  /84 , Gadzhev Vladimir -> Stoyanov Ivan /84

Kiállítások: nem volt kiállítás
Kommentár:

Az év első válogatott találkozója. A vendég bolgárok sem szerepeltek jól az EB sorozatban. Most, az edzőjük ígérete szerint, totális labdarúgást akarnak bemutatni, de az elsődleges cél a csapatépítés.

A találkozót mi kezdtük jobban. Ezt az is jelezte, hogy a negyedik percben Dzsudzsák beadását Szalai hat méterről fejelte kapufára. A vendégek első támadása a tizedik percben futott és nem is volt akármilyen,ami a veszélyességet illeti. Zanev beadását Gargoron rúgta kapura, de szerencsére Kádár a gólvonalról még tisztázni tudott. Ezután a bolgárok tíz perce következett. A huszonharmadik percben viszont ismét mi kerültünk helyzetbe. Dzsudzsák a baloldalon tört előre,majd a középen érkező Szalaihoz továbbított,aki öt méterről fejelt a kapufa mellé. Ismét mi uraltuk a játékot. Többet és veszélyesebben támadtunk. A negyvenkettedik percben fölényünk gólban is megnyilvánult. Pintér kapura szánt távoli lövése Szalaiban akadt el, aki igazított egyet a labdán és tizennégy méterről a jobb alsóba vágta. (1-0)

A második félidőt a bolgárok kezdték nagyobb lendülettel. Ez az ötvennyolcadik percben majdnem gólt is jelentett. Popov zavartalanul lőhetett kapura, de tíz méterről az oldalhálóba talált. Két perc múlva Németh tört be a tizenhatosra, ahol buktatták, de a játékvezető nem ítélt büntetőt. A hetvenedik percben ismét a bolgárok kerültek nagy helyzetbe. Most Tonev maradt egyedül a kaputól tizenkét méterre. Lövését Bogdán bravúrral védte. Két perc múlva Popovban akadt el egy társának a labdája, de középről, tizenkét méterről mellé lőtt. Már csak három perc volt vissza, amikor a vendégek fölénye góllá érett. Bozsinov kapott pontos labdát a tizenhatosnál és pontosan célozva emelt a bal felső sarokba. (1-1)

A vendégek könnyen nyerhettek volna. Az második félidő második felében szinte a kapunkhoz szegeztek minket. Ez volt az első mérkőzés... reméljük csak jobb jöhet. 
 
Előzmények
Válassz a listából