Előző 607. Válogatott találkozó Következő

Norvégia
  0:0  
(0:0)
Magyarország

Időpont: 1986.09.09. Helyszín: ismeretlen
Vezette: Geurds, holland Nézőszám: 3000
Felállás
 
További információk
 


Szövetségi kapitány: Komora Imre 

Góllövők:

Cserék: J. Andersen -> Seland /46 , Hannich Péter  -> Kozma István  /57 , Mészáros Ferenc  -> Szekeres József  /57 , Sundby -> Ahlsen /64 , Vincze István  -> Preszeller Tamás  /72 , Mordt -> Johansen /77 , Hajszán Gyula  -> Kvaszta Lajos  /88

Kiállítások: nem volt kiállítás
Kommentár:

A világbajnoki szereplés után, most a Bp. Honvéddal sikereket elérő Komora Imre  vette a kezébe a válogatott irányítását.
Két éve a világbajnokságra készülődő, formálódó magyar csapat játszott a norvégokkal. Most ismét egy átalakuló, öt újoncnak is lehetőséget adó, együttes került szembe az északi gárdával.


Két évvel ezelőtt szinte csak mi támadtunk, most alapvetően más volt a helyzet. A norvégok nagyon erőteljes támadásokat vezettek kapunk bevételére. Válogatottunk megpróbálta, hogy a szorosra zárt védekező felállásból, a két előretolt csatárt felhasználva gyors ellentámadásokat vezessen, de ezek a próbálkozások nem jártak sikerrel. Fél óra elteltével a hazai rohamok csillapodtak, a mieink is megnyugodtak. Ettől kezdve a játékunkban felfedezhető volt az átgondoltság. Megjelent azonban a régi hiba is. Eljutottunk az ellenfél 16-osáig, gólhelyzetbe kerültünk és ... és ezzel vége. A kapuba valami miatt nem sikerült betalálni.


Közepes színvonalú mérkőzésen, nehezen értékelhető döntetlen. Egy hónap múlva viszont már Európa-bajnoki selejtezők kezdődnek. 
 
Előzmények
Válassz a listából